Linda
Donkers

 

Respect

Eigenwaarde, je mag er zijn

Veiligheid

Veilige plek om "pijn" te bespreken
en de bron zichtbaar te maken

Vertrouwen

Op jezelf en op jouw proces

Wie ben ik?

Ik ben geboren en getogen in Brabant, Den Bosch, in een veilig gezin. Hardwerken, het beste uit jezelf halen en voor jezelf kunnen zorgen, kreeg ik mee. Ik heb met veel plezier mijn studie op de HEAO afgerond en mijn titels gehaald op de Universiteit van Brabant. Het harde werken en de mooie resultaten betaalden zich uit. Ik kon direct aan de slag bij een mooi kantoor in Rotterdam. Door te werken tijdens mijn studie studeerde ik met slechts een hele kleine studieschuld af. Ik werkte hard en klom van junior naar senior belastingadviseur en na een overstap door naar tax partner. Een mooie carriere, een mooi gezin en een fijn huis.

En ineens ging het fysiek niet meer. Alles in mijn lijf zat vast, extreme rugklachten, hoofdpijn, angstig en emotioneel. Het was de start van een zoektocht naar mezelf. Mag ik er zijn? Ben ik wel waardevol genoeg? Waarom vind ik het zo lastig om mij te uiten? Waarom heb ik moeite om mijn grens te bewaken en waarom ben ik zo kritisch op mezelf?

 

 

Waar sta ik nu?

De zoektocht heeft me al veel nieuwe inzichten opgeleverd. Ik ben persoonlijk gegroeid en ben een nieuwe weg ingeslagen. Afgelopen jaren heb ik verantwoordelijkheid genomen en aan mezelf gewerkt, opleidingen gevolgd en kan ik met trots zeggen dat ik mijn eigen bedrijf heb. Ik heb het lef gehad een heel andere weg in te slaan toen het andere pad doodliep. Ik luister beter naar mijn lijf en kijk wat wel kan. Door mijn blauwdruk steeds meer te ontdekken, ervaar ik meer keuzemogelijkheden en bewandel ik nu een eigen pad en niet het pad van het vervullen van verwachtingen van anderen. Het leven blijft een ontdekkingsreis vol uitdagingen, geluksmomentjes, pieken en dalen. Een reis waarvan ik de regie weer in handen heb.

 

De kracht van Linda

 

 • Ervaring & Kwaliteit:
  Ik heb jarenlange ervaring als professional en leidinggevende in de zakelijke dienstverlening en gewerkt met collega's met ontwikkelvragen. Daarnaast heb ik levenservaring en diverse opleidingen gevolgd tot coach om de kwaliteit te bieden die jij van een coach mag verwachten.

 • Analytisch & Vervieuwend:
  Met mijn analytische manier van kijken help ik je op een nieuwe manier naar een situatie of probleem te kijken en zicht te krijgen op jouw patronen en de bron van je "pijn" of het gedrag dat jij wil veranderen.

 • Oprecht geintresseerd & Respectvol:
  Cliënten geven aan dat ze mij waarderen om mijn oprechte interesse in hun kijk op de wereld, mijn passie en mijn motivatie om tot de kern door te dringen door rake vragen. Ze voelen zich snel gemakkelijk en comfortabel bij mij en waarderen dat ik respectvol met ieders ontwikkelpotentieel om ga. 

 • Krachtig & Mild:
  Sterk en met doorzettingsvermogen heb ik me ontwikkeld tot de persoon die ik nu ben. De ontdekkingsreis heeft me milder gemaakt, minder veroordelend en kritisch naar mezelf en anderen. Sterk zijn is goed, jezelf laten zien zoals je bent, zonder masker, nog veel beter.