Anoniem­

"Ik wil je ontzettend bedanken voor de fijne coaching gesprekken die ik bij je gehad heb. De gesprekken waarin je naar me luisterde en mij feedback gaf op de manier van kijken naar zaken gecombineerd met jouw vermogen om vanuit een andere invalshoek te kijken naar overtuigingen en gedachten. Zaken die voor mij soms heel vanzelfsprekend waren.

De inzichten die je mij daarbij hebt gegeven en het leren reflecteren op mijn eigen gedrag en gedachten daarin hebben me veel gebracht. En niet alleen het praten maar ook de praktische handvatten die je me aangereikt hebt om gedachten anders te positioneren. Ook het meer durven geloven in mijn eigen kracht en kunnen hebben me verder gebracht in het milder kijken naar mezelf. 

De manier waarop je je coacht, de rust, je goede vragen en het blootleggen van mijn drijfveren onder mijn gedrag en gedachten, hebben me geïnspireerd en helpen me om met meer zelfinzicht situaties te benaderen en daarin terug te vallen op mijn eigen kracht en inzicht. Ontzettend bedankt daarvoor! Het was heel waardevol en kijk er heel goed op terug!

Bedankt lieve Linda!"

Angela

"Ik was benieuwd of Linda mij kon helpen om makkelijker mijn doel te verwezenlijken. Ik wil heel graag mijn golf handicap verbeteren maar ik speelde te wisselvallig. We zijn aan de slag gegaan om te achterhalen wat er precies gebeurd als het niet lekker loopt. Linda heeft me vervolgens in mijn kracht gezet en als ik dezelfde tactiek toepas voor de wedstrijd speel ik relaxed en met een goed gevoel."

Karin­

"Ik heb nog steeds geen chocolade gegeten sinds onze sessie, helemaal happy. Thanks,  dankzij jou."

Nicole

"Ik kwam bij Linda met vermoeidheidsklachten. Medisch had ik alles al laten checken. Linda is met mij aan de slag gegaan met voice dialogue. Een heel bijzondere ervaring om in gesprek te gaan met je verschillende delen. Maar het had meteen effect. Na de oefening voelden mijn oogleden minder zwaar. Een paar dagen later stuurde ik Linda een app: "Goedemorgen! Ik ben nog steeds verbaasd maar ik sta toch al een paar dagen minder moe op." Er is na 1 sessie echt al iets veranderd. Ik ben weer actiever, nog niet op het oude niveau maar het gaat de goede kant op."

Miriam

 

"Ik wilde een betere balans tussen werk en privé. Na 2 sessies voel ik me al een stuk rustiger, ook al is het een hectische periode. De voice dialogue oefening was intensief om te ervaren maar de moeite waard. Het bracht veel inzicht en het heeft geholpen. Ik krijg langzamerhand meer energie en slaap beter. Ook is het fijn om de handvaten te hebben die Linda mij heeft geleerd om ook de wat mindere momenten aan te kunnen."

Antoinette

 

"Het is heel raar. Ik heb na die EFT sessie nog een vage behoefte aan zoetigheid. Maar ik neem het niet. Heeeel blij."

Wil jij dat ook?

                      Vraag een gratis intake aan