gallery/20190910-lindadonkers-059-web

Voor persoonlijke groei & ontwikkeling

  • Ben jij bereid jezelf op bewust en onbewust niveau te onderzoeken?

  • Ik zie persoonlijke ontwikkeling als een continu proces waarin je door jezelf (eventueel met hulp) te onderzoeken, je meer bewust wordt waarom je doet zoals je doet en daarmee je beslisruimte gaat vergroten.

  • Als jij dat lef hebt, help ik jou graag in je proces. 

Coachtraject met meting

Persoonlijk en professioneel

verder groeien vanuit je kracht met een ACTmeting als start om je natuurlijke kwaliteiten vast te stellen.

Coachtraject

Aan de slag met je persoonlijke en/of professionele

ontwikkelbehoefte

Hoe werk ik?

  • Tijdens de coaching maak ik gebruik van verschillende interventies, oefeningen en opdrachten. We voeren dus niet alleen gesprekken maar je gaat concreet aan de slag.
  • Hierdoor krijgen we inzicht in je bewuste en onbewuste drijfveren, in jouw hulpbronnen en je belemmeringen. Het levert je bewustwording op. Meer bewustwording van waarom je doet zoals je doet levert keuzemogelijkheden. Dit inzicht geeft je namelijk meer opties. Niet meer alleen te blijven doen wat je altijd deed, je oude patroon, maar ook de mogelijkheid om het anders te doen.
  • Vaak zijn er in het verleden patronen ontstaan die op onbewust niveau je huidige ongewenste gedrag beinvloeden. Je kunt je natuurlijke kwaliteiten verder gaan ontwikkelen en benutten. Je manier van denken, voelen en doen komt in lijn met elkaar zodat je makkelijker je doelen kunt realiseren.
  • Doordat je tijdens deze coaching niet alleen werkt op bewust niveau maar ook op onbewust niveau kun je duurzame veranderingen bewerkstelligen. 
  • Als NLP Life Coach begeleid ik jou graag in je veranderproces.

NLP Coach| Life coach | EFT Coach

NLP

Met NLP krijg je grip op je interne en externe communicatie en je gedrag zodat je weer krachtig en mild aan het roer van je leven kunt staan. Je ontdekt jouw handleiding van je brein.

Tijdlijnen

Onze patronen zijn vaak in het verleden ontstaan. Door met een tijdlijn terug te gaan naar het verleden kun je veranderingen aanbrengen.

EFT

Een eenvoudige maar zeer effectieve methodiek om verandering te realiseren. Door accupressuur kun je mentale, emotionele en/of fysieke blokkades loslaten en weer in je kracht komen te staan.

Focussing

Leer te luisteren naar je lichaam. Je lichaam bevat veel informatie waarmee je in balans kan komen door naar je lijf te luisteren. Het ontspant en geeft rust.

Voice dialogue

Wie staat er bij jou aan het roer?

Wordt je bewust van je verschillende delen en ga met ze in gesprek. Hierdoor zul je meer keuzemogelijkheden en keuzevrijheid gaan ervaren.

Dagdromen

Ga in een milde trance en krijg inzicht in de oorzaak van je probleem en toegang tot je onbeperkte mogelijkheden voor een diepgaande verandering en persoonlijke groei.